Secret Bottles - vintilbud til urimelige lave priser!
Smagekasser leveret til døren - med 100% tilfredshedsgaranti!

Blomkålssuppe er en fantastisk spise, som både er sund, mættende og nem at tilberede. Vi her i familien elsker blomkål – en grøntsag med så mange anvendelsesmuligheder. Du kan eks. lave blomkålsris, blomkålsmos eller en skøn suppe af blomkålen.

Blomkålssuppe indeholder ikke ret mange kulhydrater og er derfor et fortrinligt LCHF måltid, hvis du ønsker at undgå grøntsager med stivelse og mange kulhydrater – eks. kartofler. Blomkålssuppe er egentlig en gammel klassiker, som gør sig godt en kold vinterdag. Blomkålssuppe er fuld af gode vitaminer og fibre og mætter rigtig godt pga. den store mængde grøntsager. Blomkålssuppe kan sagtens fryses ned til et senere tidspunkt eller tilberedes dagen i forvejen, hvor du så blot skal varme suppen godt igennem inden servering.

Antal personer: 4
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:

1 blomkål
3 store porrer
1½ ltr. vand
3-4 kyllingebouillonterninger
200 gr. naturel flødeost
3 kyllingefileter
200 gr. bacon
½ tsk. revet muskatnød
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Blomkålen renses, stokken fjernes og skæres ud i mindre buketter. Porrerne renses og skæres ud i tynde skiver. Blomkål og porrer lægges ned i gryden, hvorefter vand og bouillonterninger tilsættes – grøntsagerne skal lige være dækket af vandet. Gryden bringes i kog og koger min. 25 min. eller til grøntsagerne er godt møre.

Kyllingefileter renses og gennemsteges på en pande. Bacontern lægges på bagepapir på en bageplade og steger i ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. eller til de er mørkebrune og knasende.

De færdigstegte kyllingefileter strimles med to gafler og hældes op i en skål. Bacontern hældes også op i en skål.

Når suppen har kogt ca. 25 min., tilsættes naturel flødeosten og det hele blendes/pureres med en stavblender. Suppen smages til med salt, peber og revet muskatnød og bringes lige hurtigt i kog, hvorefter suppen er klar til servering.

De strimlede kyllingefileter og bacontern tilsættes ved bordet.

Serveringsforslag:

Man kan evt. gemme lidt af det grønne fra porren og skære det i meget tynde julienne strimler, som kan drysses over suppen ved servering. Man kan ligeledes skære et par rødløg ud i meget tynde skiver, som efterfølgende bliver stegt bløde i noget smør eller olivenolie og som anvendes som pynt.

Secret Bottles - vintilbud
Secret Bottles - gode vintilbud