Frankrig har mange skønne ting at byde på. Ikke mindst deres fantastiske køkken og deres kærlighed for vinproduktion, som rummer så mange facetter af vine, at der er noget for enhver gane og pengepung.

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 kommer fra Rhône-dalen, hvor vinhuset Domaine de Lambisque har frembragt denne fantastiske Côtes du Rhône. Det er en rødvin, hvor Laurent Delaunay, vinmageren bag Domaine de Lambisque, har formået at forene den oversøiske frugtfylde og intensitet med kølig fransk struktur på ganske vellykket vis.

Fransk arrogance på den gode måde

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 er en skøn, indbydende og intens Côtes du Rhône at gå ombord i. Man fornemmer den kølige franske arrogance fra Laurent Delaunay, som har frembragt denne blomstrende rødvin. En botanisk sanseoplevelse, hvor mødet med dens solide krop til trods for den lidt kølige og tørre franske arrogance, byder på masser af varme og fløjlsblød struktur.

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 byder på et rent fransk sansemekka. Med en næse af peber, solmodne bær og lavendel og en uimodståelig mørkerød mund af kirsebær, blommer, peber og svage noter af lakrids og chokolade, er der lagt i ovnen til en smagsoplevelse for alle pengene.

Varmt, intenst kys

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 er en markant, karakteristisk Côtes du Rhône, men med sit helt eget unikke præg.

Dens mørkerøde krop og de overdådige koncentrationer af frugt og krydderier, der på forførende vis hilser dig velkommen, er overvældende og berigende.

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 har en lækker moden struktur og velafbalancerede tørre tanniner, hvor dens syre og frugt danser i perfekt harmoni.

Dens flotte viskositet og mørkerøde kulør efterfulgt af et varmt, intenst kys med en lang, krydret eftersmag, vil gøre selv den stiveste bejler blød i knæene.

Cotes du Rhone Domaine de Lambisque 2013Samlet bedømmelse:

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 er virkelig en lækker og stor Côtes du Rhône, som har mange kvaliteter at byde på.

Dens intense, varme og krydrede krop, akkompagneret af en skøn og blød frugtsmag takket være Grenache druen, skaber en fransk forførende vinoplevelse langt over middel. En perfekt rødvin til efterårets simreretter, en god bøf på grillen eller krydret mad.

Den anmeldte vin har jeg fundet hos propperiet.dk, som forhandler vinen Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013.

Côtes du Rhône Domaine de Lambisque 2013 fortjener 5 ud af 6 stjerner, da der virkelig er tale om en Côtes du Rhône af høj kvalitet og med en personlighed, som for under 100 kr. leverer en imponerende vinoplevelse.

Køb Cotes du Rhone Domaine la Bisque 2013 her

Det vigtigste om vinen:

Alkolholprocent: 14 %
Land: Frankrig, Côtes du Rhône
Vinhus: Domaine de Lambisque
Drue: 5% Carignan, 15% Cinsault, 75% Grenache og 5% Syrah
Fylde: Kraftig og krydret
Årgang: 2013
Højdemeter: –
Lagring: En del af vinen har 6 måneders fadlagring på eg
Serveringstemperatur: 17° C
Anvendelse: Kraftige retter, gryderetter, grillretter
Lejligheder: Gode middage for venner og familie, fester
Modning: Kan nydes nu eller ligge yderligere 2-3 år
Pris: Kr. 95,20 pr. stk. v/køb af 6 flasker hos propperiet.dk

Køb Cotes du Rhone Domaine la Bisque 2013 her


DET MED SMÅT

Jeg bliver ikke betalt af de virksomheder, som bliver nævnt i mine anmeldelser. Mine holdninger og konklusioner, er udelukkende baseret på mine egne daglige oplevelser med produkterne. Jeg udvælger, udfra egne personlige kriterier, hvilke produkter jeg ønsker at teste og anmelde. Jeg har ingen økonomiske interesser i evt. salg af de testede produkter igennem affliate links og andre aftaler og forholder mig konstruktivt og kritisk til de testede produkter. “Det gode liv” er min hobby i fritiden og kører udelukkende på frivillig basis og egne midler.