Bloggen “Det gode liv”

Thomas Udbye

Jeg hedder Thomas Udbye og det er mig der blogger og står bag “Det gode liv”, som primært fokuserer på gode mad- og vinoplevelser. Jeg har en stor passion for mad og vine og vil med “Det gode liv” vise dig, hvordan man sagtens kan være livsnyder og spise godt, uden det behøver være kedeligt og besværligt. God mad er faktisk let at gå til og når man først kommer i gang, finder de fleste hurtigt glæden ved det udbytte, som de får af deres indsats i køkkenet.

At finde balancegangen i det daglige

Det behøver ikke være kedeligt og trist at føre en fornuftig livsstil, hvis man bare finder balancegangen i det daglige. Jeg forsøger løbende at finde inspiration, hvor jeg bl.a. plukker de bedste ting fra tidens tendenser – bl.a. LCHF, og får dem indarbejdet i vores daglige madlavning. Blot fordi man ønsker at leve fornuftigt i dagligdagen, behøver madoplevelserne jo ikke at kedelige.

Den omvendte 5-2 kur

Der skal være forskel på hverdage og weekender. Vi praktiserer så vidt muligt, at leve fornuftigt i hverdagen og så give os selv lov til lidt flere udskejelser i weekenderne. Den gode flaske rødvin og nogle kulhydrater kommer på bordet i weekenderne. Det er et helt bevidst valg vi har foretaget os med denne omvendte 5-2 kur. Det vigtigste er at finde din helt egen balance og livsstil i hverdagen, som virker for dig. Der er ikke to mennesker der er ens, og hvad der virker for mig, giver nødvendigvis ikke mening for dig.

En holdningsændring i det daglige

Da jeg er en livsnyder og elsker god mad og vinoplevelser, har det været mig meget magtpåliggende, at den sundere livsstil ikke skal være kedelig og intetsigende. Jeg tror ikke på effekten af nogen bestemt kur, men på en holdningsændring i det daglige, hvor man kombinerer det bedste fra en lang række livsstile, som tilsammen kan være medvirkende til at skabe grundlaget for “Det gode liv” – uden egentlige mangler og behov. Denne livsstil fungerer for os, som jeg personligt mener er med til at bidrage til “Det gode liv”.

Få virkemidler

“Det gode liv” kan kun du selv skabe, men med få virkemidler og holdningsændringer, kan du være tættere end nogensinde på at skabe “Det gode liv”, der skaber værdi for netop dig og din famlie.

Jeg håber, at min blog kan være medvirkende til at give dig noget inspiration til “Det gode liv” – både i det daglige og i weekenderne og måske redefinere din tankegang omkring det at leve sundt og godt i dagligdagen.

Det sunde og lykkelige liv behøver man ikke udleve igennem fitnesscentre og stramme kostplaner!

Thomas Udbye
Indehaver af “Det gode liv”

Du kan kontakte mig på 6126 2847 eller på mail, hvis du har noget spændende på sinde.