L’Opera Vino Rosso er en prisvindende rødvin, der leverer en rigtig skøn vinoplevelse, hvor man virkelig får meget valuta for pengene.

L’Opera Vino Rosso har vundet guld ved “Berliner Wine Trophy 2014” og er blevet nævnt og fået tildelt 97 ud af 99 mulige point i Luca Maroni’s “Yearbook 2015 of the Best Italian Wines”.

To flotte anerkendelser, der understøtter potentialet og kvaliteten i denne vin, hvor kvalitet, pris og kvantitet på smukkeste vis går op i en højere enhed.

Den anmeldte rødvin kommer fra det italienske vinhus “Barbanera”, som ligger syd for Umbrien i nærheden af byen Montepulciano. Et anerkendt vinhus med mere end 70 års erfaring indenfor vinproduktion og med en del flotte anerkendelser bag sig.

På første parket i operaen

Med L’Opera Vino Rosso får du en vinoplevelse af de helt store. En tur i den skønne italienske opera på første parket. En forestilling, hvor man virkelig fornemmer kvaliteten af indholdet og gennemført iscenesættelse. L’Opera Vino Rosso underholder dig hele aftenen og leverer en flot præstation langt over det forventelige af en vin i denne prisklasse.

Du går fra operaen med en skøn oplevelse i kroppen og en stor lyst til at tage endnu en akt på første parket. Kort fortalt, du er underholdt fra ende til anden.

Flot italiensk sceneshow

L’Opera Vino Rosso er en frugtrig, sødmefuld italiener med en flot mørk, rubinrød krop. Tanninerne sidder lige i skabet – dejlige fløjlsbløde og fine, som skaber en meget harmonisk og velafbalanceret rødvin.

Aromaerne er helt uovertrufne og L’Opera Vino Rosso har en skøn indsmigrende næse af let vanille, kirsebær, blomme og chokolade. Den fløjlsbløde krop er indbydende, sødmefuld og kraftig.

Man bombarderes af skønne, koncentrerede eksplosioner af mørke, solmodne frugter med nuancerede noter af blomme og kirsebær. L’Opera Vino Rosso leverer ganske enkelt et italiensk sceneshow ud over det forventelige og rammer publikum på allerbagerste række.

Dens viskositet er smuk og danser langsomt ned af glassets sider, imens de frugtrige aromaer vælter ud over scenekanten.

Sjov sammensætning af skuespillere

Barbanera har skabt en helt unik og sjældent set sammensætning af skuespillere til denne forestilling. Holdet bag L’Opera Vino Rosso består af Sangiovese, Primitivo, Syrah og Nero d’Avola. Denne sammensætning mindes jeg ikke tidligere at have mødt, men dette hold leverer varen med en meget stilsikker præstation.

Hovedpersonerne skinner godt igennem i kraft af Primitivo (Zinfandel) og Syrah, som er med til at stive holdet af og give denne vin dens karakter og fylde. Indehaverne af de to biroller, Sangiovese og Nero d’Avola tilfører noget uventet og ret unikt til denne vin, som samlet set skaber en forestilling af de helt store.

L'Opera Vino Rosso BarbaneraSamlet bedømmelse:

L’Opera Vino Rosso leverer på smukkeste vin et sceneshow, hvor kvaliteten af underholdningen langt overstiger entréprisen. Barbanera har skabt en sublim rødvin til prisen, som får en til at ønske, at L’Opera Vino Rosso kunne køre on-demand på Netflix – aften efter aften.

L’Opera Vino Rosso må være årets store skuespillernavn og personligt indstiller jeg L’Opera til en Oscar for dens sublime præstation, som rækker langt ud over det forventelige af en rødvin i denne prisklasse. En rødvin, som jeg helt sikkert vil føje til min liste over kandidater til Årets Vin 2015.

Den anmeldte vin har jeg fundet hos gallovini.dk, som forhandler vinen L’Opera Vino Rosso 2013. Et røverkøb til prisen, som fortjener 5 store stjerner ud af 6 og som vil falde i god jord hos det danske publikum. Barbanera har skabt en opera, som ikke kræver nogen oversættelse, men hvor dets mange facetter på smukkeste skaber en universel forestilling af de helt store.

Køb L’Opera Vino Rosso her

Det vigtigste om vinen:

Alkolholprocent: 13 %
Land: Italien, Cetona
Vinhus: Barbanera, http://www.barbaneravini.it
Drue: Sangiovese, Primitivo, Syrah og Nero d’Avola.
Fylde: Lækker rund, sød, blød og frugtrig rødvin
Årgang: 2013
Højdemeter: –
Lagring: Lagring i aluminiumstanke
Serveringstemperatur: 16-18° C
Anvendelse: Grillet og rødt kød, oste, pasta
Lejligheder: Middage for venner og familie, konfirmationer, bryllup
Modning: Kan nydes nu eller ligge yderligere et par år
Pris: Kr. 69,00 pr. stk. v/køb af 6 flasker hos gallovini.dk

Køb L’Opera Vino Rosso her


DET MED SMÅT

Jeg bliver ikke betalt af de virksomheder, som bliver nævnt i mine anmeldelser. Mine holdninger og konklusioner, er udelukkende baseret på mine egne daglige oplevelser med produkterne. Jeg udvælger, udfra egne personlige kriterier, hvilke produkter jeg ønsker at teste og anmelde. Jeg har ingen økonomiske interesser i evt. salg af de testede produkter igennem affliate links og andre aftaler og forholder mig konstruktivt og kritisk til de testede produkter. “Det gode liv” er min hobby i fritiden og kører udelukkende på frivillig basis og egne midler.