Stefanini Il Selese 2014 er en flamboyant hvidvin fra Norditalien, som har høstet stor international anerkendelse og til en pris på kun 69,00 kr. pr. flaske, får du virkelig en rigtig god vinoplevelse for pengene.

Denne skønne hvidvin kommer fra vinhuset I Stefanini – en norditaliensk vingård beliggende øst for Gardasøen i Soave. I Stefanini nærer stor kærlighed for deres vinmarker og frembringer på smukkeste vis den ene fantastiske hvid- og rosévin efter den anden med udgangspunkt i de mest moderne produktionsmetoder, men med respekt og ære for det gamle håndværk.

Sol på terrassen

Selv på den mest triste sommerdag, vil Stefanini Il Selese 2014 kunne bringe solen frem på himlen med sin flotte halmgule glød med grønlige nuancer. Stefanini Il Selese 2014 er en sand nydelse, som gør sig godt både i dens eget selskab, eller i selskab med en lækker forret eller lette kødretter.

Stefanini Il Selese 2014 har dejlige sommerlige noter af safran, fersken, pære og diskret hyldeblomst – næsten lidt urteagtig og man fornemmer dens fylde og skønne karakter.

Stefanini Il Selese 2014 har en imødekommende mund af æble, pære, ananas og passionsfrugt. Den har en lang, skøn og behagelig blød eftersmag med velafbalanceret harmonisk frugtsyre.

Stefanini Il Selese 2014Samlet bedømmelse:

Stefanini Il Selese 2014 er en fornøjelse at nyde og en super lækker og indbydende hvidvin, som har den rygrad, man forventer af en italiensk kvalitetsvin.

Det er en hvidvin, som kaster glans over hvidvinene fra Soave og som vil falde i god jord hos enhver dansker. Frisk, blød og harmonisk som de fleste danskere foretrækker en hvidvin. Stefanini Il Selese 2014 er en italiensk “schweizerkniv” på flaske, idet denne skønne Soave går i spænd med langt de fleste måltider.

Den anmeldte vin har jeg fundet hos gallovini.dk, som forhandler hvidvinen Stefanini Il Selese 2014. Den får 4 meget store stjerner og fortjener egentlig 5 stjerner, da jeg synes man får utrolig meget hvidvin for pengene, hvis man køber 6 flasker til kun kr. 69,00 pr. flaske. Stefanini Il Selese 2014 bør nydes nu, hvilket ikke er noget problem med en hvidvin som denne, som besidder så fortrinlige forfriskende egenskaber og stort format.

Køb Stefanini Il Selese 2014 her

Det vigtigste om vinen:

Alkolholprocent: 12,5 %
Land: Italien, Costalunga
Vinhus: I Stefanini, http://www.istefanini.it
Drue: 100% Garganega
Fylde: Fyldig, elegant, frugtrig hvidvin
Årgang: 2014
Højdemeter: 90 moh.
Lagring: Lagring på temperaturkontrollerede ståltanke indtil aftapning
Serveringstemperatur: 10-12° C
Anvendelse: Kan nydes i eget selskab eller til en lang række gode måltider
Lejligheder: Gode middage for venner og familie, konfirmationer, bryllup
Modning: Kan nydes nu eller ligge yderligere et par år
Pris: Kr. 69,00 pr. stk. v/køb af 6 flasker hos gallovini.dk

Køb Stefanini Il Selese 2014 her


DET MED SMÅT

Jeg bliver ikke betalt af de virksomheder, som bliver nævnt i mine anmeldelser. Mine holdninger og konklusioner, er udelukkende baseret på mine egne daglige oplevelser med produkterne. Jeg udvælger, udfra egne personlige kriterier, hvilke produkter jeg ønsker at teste og anmelde. Jeg har ingen økonomiske interesser i evt. salg af de testede produkter igennem affliate links og andre aftaler og forholder mig konstruktivt og kritisk til de testede produkter. “Det gode liv” er min hobby i fritiden og kører udelukkende på frivillig basis og egne midler.