1-2-5 – det lidt underlige navn på denne rosévin, henviser til dens alkoholprocent, som er på 12,5%. 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 er en del af 1-2-5 serien fra det skønne vinhus Feudi Salentini i Apulien i Syditalien, som har valgt at lave en serie vine med en alkoholprocent på 12,5%. Ene og alene med det formål, at vise omverdenen, at man sagtens kan lave fyldige og smagfulde vine med en lavere alkoholprocent.

En perlende oase

Rosévinen 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 er en super skøn oplevelse at gå ombord i. Den har med sin elegante, imødekommende krop og diskrete bobler, rigtig meget at byde ind med. Dens flotte struktur og fyldige frugtkoncentrationer i skøn harmoni med den let perlende krop, henleder ens tanker på en svalende, perlende oase på en varm sommerdag.

En oase, som du bare har lyst til at hoppe ned i og for en stund glemme omverdenen – nyde nuét i selskab med denne forfriskende rosévin.

En livlig sensuel oplevelse

Vinhuset Feudi Salentini har med 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 skabt en flot, harmonisk rosévin, som med sin livlige og forfriskende krop og flotte struktur, kærtegner dine smagsløg på forførende vis. Den let perlende krop, den flotte koncentration af friskplukket frugt og sommerblomster og en serveringstemperatur på 8-10 grader, gør 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 til en livlig og sensuel oplevelse i sommervarmen.

1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 ligger rigtig godt i munden, har en elegant og fyldig struktur og en blød, halvtør eftersmag akkompagneret af skønne svage noter af sommerblomster.

Den lyserøde italiener

Ferrari har sin gule hingst i sit røde logo. Feudi Salentini har sin lyserøde “1-2-5” italiener. En lyserød italiener, som med sin flotte kulør og skønne frugtsmag, går rigtig godt i selskab med sommerens skalddyrs retter, tørre faste oste eller blot som en forfriskning på terrassen. At slynge denne let perlende rosévin rundt i glasset på en varm sommerdag, betragte den flotte lyserøde farve og kondensen på glassets sider, understreger – såfremt man nu skulle være i tvivl, at sommeren er kommet til landet.

125 Feudi Salentini Rosato 2014Samlet bedømmelse:

Med 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 får du fuld valuta for pengene og en skøn, forfriskende roséoplevelse i sommervarmen.

1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 er et forfriskende pust til kategorien rosévine, idet den med sine lette, diskrete bobler tangerende til let perlende, og sine skønne noter af friskplukket frugt, løfter det samlede helhedsindtryk og gør 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 til en herlig læskende roséoplevelse her i sommervarmen.

Taget den lave pris på de 59,95 kr. i betragtning, får du virkelig fuld valuta for pengene, som sagtens kan måle sig med rosévine i prisklassen +100 kr.

Jeg skal være ærlig og tilstå, at jeg meget sjældent går ombord i rosévine, da jeg selv på en varm sommerdag hellere foretrækker en kølig let rødvin. Jeg smager på mange rosévine via min blog, og har derfor også et bagkatalog at sammenligne med, men skal der rosévin på bordet, vil 1-2-5 Feudi Salentini Rosato del Salento 2014 være et rigtig godt bud, da den vil indfri de flestes forventninger til en skøn, forfriskende rosé oplevelse.

Køb 1-2-5 Feudi Salentini Rosato 2014 her

Det vigtigste om vinen:

Alkolholprocent: 12,5%
Land: Italien, Salento
Vinhus: Feudi Salentini, www. feudisalentini.com
Drue: 100% Negroamaro
Årgang: 2014
Lagring: Kort lagring i ståltanke
Serveringstemperatur: 8-10° C
Anvendelse: Lette sommerretter eller ost
Modning: Bør nydes nu
Pris: Kr. 99,95 pr. stk. / 59,95 pr. stk. v./køb af 6 stk. hos andrupvin.dk

Køb 1-2-5 Feudi Salentini Rosato 2014 her


DET MED SMÅT

Jeg bliver ikke betalt af de virksomheder, som bliver nævnt i mine anmeldelser. Mine holdninger og konklusioner, er udelukkende baseret på mine egne daglige oplevelser med produkterne. Jeg udvælger, udfra egne personlige kriterier, hvilke produkter jeg ønsker at teste og anmelde. Jeg har ingen økonomiske interesser i evt. salg af de testede produkter igennem affliate links og andre aftaler og forholder mig konstruktivt og kritisk til de testede produkter. “Det gode liv” er min hobby i fritiden og kører udelukkende på frivillig basis og egne midler.