Secret Bottles - vintilbud til urimelige lave priser!
Smagekasser leveret til døren - med 100% tilfredshedsgaranti!

Hverdagen er fyldt med travle gøremål for de fleste familier i dagens Danmark. Det at skulle ligge en madplan for den kommende uge, er tit en by i Rusland og en tilbagevendende dårlig samvittighed for mange familier. Aftensmaden ender tit med at blive en omgang pasta med kødsauce eller fyldte pitabrød …

Men det manglende overskud og ens, måske ikke eksisterende interesse i køkkenet, behøver ikke at kompromisere aftensmaden.

Fyldt svinemørbrad i baconwrap er et skønt, velsmagende og frem for alt nemt måltid, som ikke kræver nogen forberedelse. Fyldt svinemørbrad i baconwrap er lavet på under 20 min. plus de ca. 30 minutter i ovnen.

Svinemørbrad er en fantastisk udskæring fra grisen, som tit kan erhverves for billige penge i tilbudsaviserne. Fyldt svinemørbrad i baconwrap er en taknemmelig ret, idet du stort set kan fylde mørbraden med alle de “rester” du har stående i køleskabet.

Egentlig skulle denne mørbrad have været med fetafyld, men da jeg gik på opdagelse i køleskabet, stod der et halvt bæger smøreost fra weekenden, som jo ikke skulle gå til spilde, så fyldt svinemørbrad i baconwrap med smøreost blev det til i aften.

Antal personer: 2-3
Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser:

1 hel svinemørbrad
1 hel pakke bacon i skiver
½ bg. smøreost med krydderurter
2 fed hvidløg
1 lille løg
Friskhakket timian og basilikum
Salt og peber

Fyldt svinemørbrad med baconwrap

Fremgangsmåde:

Svinemørbraden pudses fri for gener og flækkes på langs – pas på ikke at skære igennem svinemørbraden. Smøreosten fordeles på den flækkede svinemørbrad, hvorefter presset hvidløg, krydderurter og løg spredes ud på kødet. Til slut krydres med salt og peber.

Mørbraden rulles ind i et lag bacon og lægges ned i et smurt ildfast fad.

Sættes i ovnen eller på grillen ved indirekte varme i ca. 30 minutter ved 200 grader. Kødet skal lige akkurat have et rosa skær og kødsaften skal være klar, når den skæres igennem.

Du kan med fordel pakke fyldt svinemørbrad ind i et stykke staniol og lade kødet hvile i 10-15 min. inden servering.

Serveringsforslag:

Du kan med stor succes servere fyldt svinemørbrad i baconwrap sammen med blandede rodfrugter og hjemmelavet tzatziki eller en grøn salat istedet for rodfrugter.

Secret Bottles - vintilbud
Secret Bottles - gode vintilbud