Det gode liv
  • Forretter
    • Forretter

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Forretter

      Vitello Tonnato

      3. november 2016

      Forretter

      Grillede asparges med rejer og spirer

      29. juli 2016

      Forretter

      Bagte rødbeder med peberrodscreme

      11. juli 2015

      Forretter

      Forårssalat med rejer og mormordressing

      14. april 2015

      Forretter

      Laksetatar med sennepsmayo

      7. april 2015

      Forretter

      Asiatisk kyllingesuppe med hvidkål

      2. marts 2015

      Forretter

      Blomkålsrisotto med rejer

      26. februar 2015

      Forretter

      Blomkålssuppe

      17. februar 2015

      Forretter

      Pasta med kylling og mascarpone

      15. februar 2015

  • Hovedretter
    • Alle Billig aftensmad Lækker aftensmad Nem aftensmad Sund aftensmad
      Billig aftensmad

      Nem pastaret

      12. august 2018

      Forretter

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Hovedretter

      Lasagne

      2. august 2018

      Madopskrifter

      Græsk kartoffelsalat

      24. juli 2018

      Billig aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Madopskrifter

      Persillesovs

      18. juli 2018

      Hovedretter

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Hovedretter

      Barbecue marinade

      26. juni 2018

      Billig aftensmad

      Nem pastaret

      12. august 2018

      Billig aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Billig aftensmad

      Vegetar pastaret

      19. juni 2018

      Billig aftensmad

      Stegte ris

      17. juni 2018

      Billig aftensmad

      Græske frikadeller

      6. juni 2018

      Billig aftensmad

      Pastasalat

      28. maj 2018

      Billig aftensmad

      Pasta Carbonara

      10. september 2016

      Billig aftensmad

      Kylling Tikka Masala

      30. august 2016

      Lækker aftensmad

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Lækker aftensmad

      Lasagne

      2. august 2018

      Lækker aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Lækker aftensmad

      Vitello Tonnato

      3. november 2016

      Lækker aftensmad

      Grillede asparges med rejer og spirer

      29. juli 2016

      Lækker aftensmad

      Tagliata med oksemørbrad

      28. juli 2016

      Lækker aftensmad

      Thaikylling i karry

      14. juni 2016

      Lækker aftensmad

      Gratineret kylling i tomatflødesauce

      27. februar 2016

      Nem aftensmad

      Nem pastaret

      12. august 2018

      Nem aftensmad

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Nem aftensmad

      Lasagne

      2. august 2018

      Nem aftensmad

      Græsk kartoffelsalat

      24. juli 2018

      Nem aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Nem aftensmad

      Persillesovs

      18. juli 2018

      Nem aftensmad

      Vegetar pastaret

      19. juni 2018

      Nem aftensmad

      Stegte ris

      17. juni 2018

      Sund aftensmad

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Sund aftensmad

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Sund aftensmad

      Tabbouleh

      5. juni 2018

      Sund aftensmad

      Pastasalat

      28. maj 2018

      Sund aftensmad

      Rødbedesalat med feta og mandler

      14. november 2016

      Sund aftensmad

      Spinatwrap med laks og avocado

      25. september 2016

      Sund aftensmad

      Pasta Carbonara

      10. september 2016

      Sund aftensmad

      Couscous med lækker dressing

      24. august 2016

  • Desserter
    • Desserter

      Hjemmelavet guf

      28. juli 2018

      Desserter

      Citronfromage

      23. juli 2018

      Desserter

      Islagkage

      25. juni 2018

      Desserter

      Jordbærtrifli

      7. juni 2018

      Desserter

      Rabarbertrifli

      30. maj 2018

      Desserter

      Frosé eller Frozen Rosé

      25. maj 2018

      Desserter

      Jordbærtærte med mazarinbund

      20. maj 2018

      Desserter

      Amerikanske brownies

      28. januar 2017

      Desserter

      Toscakage

      9. november 2016

      Desserter

      Rasmus Klump pandekager

      23. oktober 2016

  • Bagværk
    • Bagværk

      Bananmuffins

      12. juni 2018

      Bagværk

      Jordbærtærte med mazarinbund

      20. maj 2018

      Bagværk

      Hvedeknopper

      25. maj 2017

      Bagværk

      Amerikanske brownies

      28. januar 2017

      Bagværk

      Toscakage

      9. november 2016

      Bagværk

      Fødselsdagsboller

      8. november 2016

      Bagværk

      Rasmus Klump pandekager

      23. oktober 2016

      Bagværk

      Rabartertærte med vaniljecreme

      28. august 2016

      Bagværk

      Pizzadej

      26. august 2016

      Bagværk

      Brombærtærte med marcipan og crumble

      16. august 2016

  • Salater og tilbehør
    • Salater og tilbehør

      Græsk kartoffelsalat

      24. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Persillesovs

      18. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Agurkesalat

      18. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Kartoffelsalat

      16. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Barbecue marinade

      26. juni 2018

      Salater og tilbehør

      Tabbouleh

      5. juni 2018

      Salater og tilbehør

      Rabarbersirup

      1. juni 2018

      Salater og tilbehør

      Pastasalat

      28. maj 2018

      Salater og tilbehør

      Frosé eller Frozen Rosé

      25. maj 2018

  • Vegetarretter
    • Vegetarretter

      Kartoffelsalat

      16. juli 2018

      Vegetarretter

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Vegetarretter

      Vegetar pastaret

      19. juni 2018

      Vegetarretter

      Tabbouleh

      5. juni 2018

      Vegetarretter

      Rødbedesalat med feta og mandler

      14. november 2016

      Vegetarretter

      Spinatwrap med laks og avocado

      25. september 2016

      Vegetarretter

      Tomatsauce New York style

      26. august 2016

      Vegetarretter

      Couscous med feta og avocado

      2. september 2015

      Vegetarretter

      Broccolisalat

      25. august 2015

      Vegetarretter

      Krydret kartoffelsalat

      11. august 2015

  • Test af køkkenudstyr
  • Opskriftsindex
  • Bag om “Det gode liv”
  • Kontakt
  • Cookies og persondata

Det gode liv

Madoplevelser med god samvittighed

  • Forretter
    • Forretter

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Forretter

      Vitello Tonnato

      3. november 2016

      Forretter

      Grillede asparges med rejer og spirer

      29. juli 2016

      Forretter

      Bagte rødbeder med peberrodscreme

      11. juli 2015

      Forretter

      Forårssalat med rejer og mormordressing

      14. april 2015

      Forretter

      Laksetatar med sennepsmayo

      7. april 2015

      Forretter

      Asiatisk kyllingesuppe med hvidkål

      2. marts 2015

      Forretter

      Blomkålsrisotto med rejer

      26. februar 2015

      Forretter

      Blomkålssuppe

      17. februar 2015

      Forretter

      Pasta med kylling og mascarpone

      15. februar 2015

  • Hovedretter
    • Alle Billig aftensmad Lækker aftensmad Nem aftensmad Sund aftensmad
      Billig aftensmad

      Nem pastaret

      12. august 2018

      Forretter

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Hovedretter

      Lasagne

      2. august 2018

      Madopskrifter

      Græsk kartoffelsalat

      24. juli 2018

      Billig aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Madopskrifter

      Persillesovs

      18. juli 2018

      Hovedretter

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Hovedretter

      Barbecue marinade

      26. juni 2018

      Billig aftensmad

      Nem pastaret

      12. august 2018

      Billig aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Billig aftensmad

      Vegetar pastaret

      19. juni 2018

      Billig aftensmad

      Stegte ris

      17. juni 2018

      Billig aftensmad

      Græske frikadeller

      6. juni 2018

      Billig aftensmad

      Pastasalat

      28. maj 2018

      Billig aftensmad

      Pasta Carbonara

      10. september 2016

      Billig aftensmad

      Kylling Tikka Masala

      30. august 2016

      Lækker aftensmad

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Lækker aftensmad

      Lasagne

      2. august 2018

      Lækker aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Lækker aftensmad

      Vitello Tonnato

      3. november 2016

      Lækker aftensmad

      Grillede asparges med rejer og spirer

      29. juli 2016

      Lækker aftensmad

      Tagliata med oksemørbrad

      28. juli 2016

      Lækker aftensmad

      Thaikylling i karry

      14. juni 2016

      Lækker aftensmad

      Gratineret kylling i tomatflødesauce

      27. februar 2016

      Nem aftensmad

      Nem pastaret

      12. august 2018

      Nem aftensmad

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Nem aftensmad

      Lasagne

      2. august 2018

      Nem aftensmad

      Græsk kartoffelsalat

      24. juli 2018

      Nem aftensmad

      Stegt flæsk i ovn

      18. juli 2018

      Nem aftensmad

      Persillesovs

      18. juli 2018

      Nem aftensmad

      Vegetar pastaret

      19. juni 2018

      Nem aftensmad

      Stegte ris

      17. juni 2018

      Sund aftensmad

      Maskeret blomkål

      5. august 2018

      Sund aftensmad

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Sund aftensmad

      Tabbouleh

      5. juni 2018

      Sund aftensmad

      Pastasalat

      28. maj 2018

      Sund aftensmad

      Rødbedesalat med feta og mandler

      14. november 2016

      Sund aftensmad

      Spinatwrap med laks og avocado

      25. september 2016

      Sund aftensmad

      Pasta Carbonara

      10. september 2016

      Sund aftensmad

      Couscous med lækker dressing

      24. august 2016

  • Desserter
    • Desserter

      Hjemmelavet guf

      28. juli 2018

      Desserter

      Citronfromage

      23. juli 2018

      Desserter

      Islagkage

      25. juni 2018

      Desserter

      Jordbærtrifli

      7. juni 2018

      Desserter

      Rabarbertrifli

      30. maj 2018

      Desserter

      Frosé eller Frozen Rosé

      25. maj 2018

      Desserter

      Jordbærtærte med mazarinbund

      20. maj 2018

      Desserter

      Amerikanske brownies

      28. januar 2017

      Desserter

      Toscakage

      9. november 2016

      Desserter

      Rasmus Klump pandekager

      23. oktober 2016

  • Bagværk
    • Bagværk

      Bananmuffins

      12. juni 2018

      Bagværk

      Jordbærtærte med mazarinbund

      20. maj 2018

      Bagværk

      Hvedeknopper

      25. maj 2017

      Bagværk

      Amerikanske brownies

      28. januar 2017

      Bagværk

      Toscakage

      9. november 2016

      Bagværk

      Fødselsdagsboller

      8. november 2016

      Bagværk

      Rasmus Klump pandekager

      23. oktober 2016

      Bagværk

      Rabartertærte med vaniljecreme

      28. august 2016

      Bagværk

      Pizzadej

      26. august 2016

      Bagværk

      Brombærtærte med marcipan og crumble

      16. august 2016

  • Salater og tilbehør
    • Salater og tilbehør

      Græsk kartoffelsalat

      24. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Persillesovs

      18. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Agurkesalat

      18. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Kartoffelsalat

      16. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Salater og tilbehør

      Barbecue marinade

      26. juni 2018

      Salater og tilbehør

      Tabbouleh

      5. juni 2018

      Salater og tilbehør

      Rabarbersirup

      1. juni 2018

      Salater og tilbehør

      Pastasalat

      28. maj 2018

      Salater og tilbehør

      Frosé eller Frozen Rosé

      25. maj 2018

  • Vegetarretter
    • Vegetarretter

      Kartoffelsalat

      16. juli 2018

      Vegetarretter

      Bulgursalat med rodfrugter og bacon

      11. juli 2018

      Vegetarretter

      Vegetar pastaret

      19. juni 2018

      Vegetarretter

      Tabbouleh

      5. juni 2018

      Vegetarretter

      Rødbedesalat med feta og mandler

      14. november 2016

      Vegetarretter

      Spinatwrap med laks og avocado

      25. september 2016

      Vegetarretter

      Tomatsauce New York style

      26. august 2016

      Vegetarretter

      Couscous med feta og avocado

      2. september 2015

      Vegetarretter

      Broccolisalat

      25. august 2015

      Vegetarretter

      Krydret kartoffelsalat

      11. august 2015

BagværkSalater og tilbehør

Pizzadej

af Thomas Udbye 26. august 2016
26. august 2016
Pizzadej - enkel opskrift på hjemmelavet pizzadej

Den perfekte pizza kræver den perfekte pizzadej.

Indenfor de seneste par år er det blevet et stort hit med en hjemmebygget pizzaovn i haven. Vælger man at bygge sin egen pizzaovn, kræver det en fast placering og pizzaovnen skal stå ude i vejr og vind hele året rundt.

Jeg er mere tilhænger af de mobile pizzaovne, som i dag leverer pizzaer på fuld højde med de traditionelle stenovne.

Fordelen ved en mobil pizzaovn er udover en noget lavere anskaffelsespris, at du kan tage den ind efter brug ligesom med en grill, så den ikke står og optager unødig plads på terrassen.

Derudover kan du med en mobil pizzaovn også tage den med til stranden eller på campingturen, og gøre de garvede fastliggere på pladsen grønne af misundelse, når du sætter tænderne i de skønneste friskbagte pizzaer.

Jeg har netop investeret i en mobil pizzaovn. En Uuni 2S, som jeg er ved at lære at kende.

Denne lille pizzaovn er et transportabelt pizzabageri, som fremtryller de mest fantastiske pizzaer ved hjælp af træpiller. Med en kort optænding på blot 10 minutter og en makstemperatur på 500 grader, kan du på blot få minutter fremtrylle de mest lækre og sprøde pizzaer, som kan fremkalde mundvand hos selv de største anti-pizza-spisere.

Uuni 2S pizzaovn

Familiens nye pizzaovn – en Uuni 2S i rustfrit stål og med træpiller som optænding. På blot imponerende 10 minutter er pizzaovnen klar til at servere de sprødeste pizzaer. Den er måske ikke så romantisk som en hjemmebygget pizzaovn og byder ikke på så meget sjæl, men den er til at komme til for penge og frem for alt – flytbar.

Det perfekte alternativ til en pizzaovn

For at fremstille en perfekt italiensk hjemmebagt pizza, behøver du absolut ikke være indehaver af en mobil eller stationær pizzaovn. Mindre kan sagtens gøre det, og med et super resultat til følge. Den danske opfindelse “Bagestålet” er en genial opfindelse til din køkkenovn eller grill.

Stålplade langt mere effektiv end de traditionelle stenplader

“Bagestålet” er i ordets bogstavligste forstand en stålplade som er langt mere effektiv end de kendte stenplader, og som pumper masser af luft ind i din pizzabund eller andet bagværk, som med garanti giver din lokale bager sved på panden. Stålet tilfører massiv varme til brødet de første minutter, hvorved man opnår den kendte sprøde bund fra bagerens stenovne.

Den perfekte pizzadej er den italienske måde, hvor man laver en tynd bund og sparer på fyldet, men til gengæld anvender få og gode ingredienser.

Så jeg er desværre nødt til at skuffe dig, hvis du elsker pizzaer med ananas, bearnaisesauce og cocktailpølser – det hører sig ikke hjemme på en ægte italiensk pizza.

Det med at bruge for meget fyld på pizzaen er synd og skam. Man kvæler pizzabunden, hvis den bliver tildækket af et tykt lag fyld. Pizzadejen kan ikke komme af med fugten og hæver ikke ordentligt.

Det samme gør sig gældende for tomatsaucen. Hold igen med saucen, så dejen stadigvæk kan ånde og hæve under bagningen.

Anvend det rigtige mel

Når du laver en hjemmelavet pizza, er det vigtigt, at du står med en smidig pizzadej, der er til at arbejde med. At pizzadejen er smidig, afhænger af glutenindholdet i melet.

I Italien hedder dette mel Tipo 00, som har et meget højt glutenindhold.

Jeg foretrækker at kombinere flere forskellige meltyper, idet lidt durummel giver en ekstra sprød bund og skorpe, som vi alle elsker ved en god pizza.

Sådan laver du den perfekte pizzadej:

  1. Brug den rigtige meltype – hvedemel med et højt glutenindhold, gerne Tipo 00.
  2. Hæld ikke salt over gæren, da det dræber gærcelllerne. Opløs gæren i vand og tilsæt de øvrige ingredienser efterfølgende.
  3. Husk lidt sukker – det er en smagsforstærker til pizzadejen og virker som brændstof til gæren.
  4. Ælt pizzadejen godt igennem i min. 10 minutter. Pizzadejen skal være elastisk og smidig. Det kræver enten en masse knofedt eller en køkkenmaskine.
  5. Lang hævetid – gerne 24-48 timer i køleskabet. Langtidshævet brød smager bedst, da gærcellerne får tid til at danne flere aromastoffer.
  6. Brug aldrig en kagerulle til din pizzadej. En kagerulle presser luften ud af dejen og man får en pizzabund uden lufthuller. Brug istedet dine fingre til at forme selve pizzadejen.
  7. Høj varme – gerne 350-500 grader. Med høj varme er pizzaen færdig på få minutter.
  8. Brug en pizzasten. Pizzastenen er med til at suge fugten ud af din pizzadej og giver en mere sprød og lækker pizzabund.
  9. Husk at anvende masser af mel på bordet, når du former din pizzadej. Godt med mel på bordet sørger for, at din pizzadej ikke hænger fast på pizzaspaden, når den skal ind i ovnen.
Pizzadej - enkel opskrift på hjemmelavet pizzadej

Pizzadej

Thomas Udbye Den perfekte pizza kræver den perfekte pizzadej. Indenfor de seneste par år er det blevet et stort hit med en hjemmebygget pizzaovn i… Print opskrift
Antal personer: 7 Tidsforbrug i alt: 24 timer Tilberedningstid: 15 minutter
Bedømmelser 5.0/5
( 1 bedømmelse )

Ingredienser

  • 8 dl. hvedemel (Gerne tipo 00 hvedemel)
  • 4 dl. durummel
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. havsalt
  • 1 tsk. sukker
  • 25 gr. gær
  • 4 dl. lunket vand

Fremgangsmåde

Gæren røres ud i det lunkne vand, som skal have en temperatur på ca. 37 grader.

Olivenolie, sukker og salt tilsættes og røres godt rundt. Sukker virker som brændstof til gærcellerne og udover at være en smagsforstærker til selve pizzadejen, bliver den bagte pizza også pænere brun.

Tilsæt herefter hvedemel og durummel af flere omgange og ælt alle ingredienserne godt igennem.

Jeg foretrækker at lave pizzadejen på min køkkenmaskine, hvor den langsomt kan stå og blive æltet i min. 10-15 minutter.

Pizzadejen er færdig, når den føles smidig og skinnende og slipper både fingre og røreskål.

Lad dejen hæve i køleskabet i min. en time, gerne 24-48 timer, idet aromaerne fra de to typer mel rigtig får lov til at udvikle sig og giver en ekstra velsmagende pizzabund.

Efter endt hævning tages pizzadejen ud af køleskabet og skæres i portionsstørrelser á ca. 170 gr. Du kan lave ca. 6-7 pizzaer ud af denne opskrift på pizzadej.

Ælt bollerne godt igennem ved at folde dejen ind mod det samme punkt i midten. Du står med den perfekte pizzadej, når du kan trykke på dejen og den rejser sig op igen af sig selv.

Lad nu bollerne efterhæve i yderligere 30 minutter, hvorefter du er klar til at lave en skøn hjemmelavet pizza.

Pizzadej - enkel opskrift på hjemmelavet pizzadej

Pizzadej opskrift hjemmelavet

durummelgærHavsalthvedemelolivenoliesaltvand
0 kommentar
0
FacebookGoogle +PinterestLinkedinEmail
forrige indlæg
Tomatsauce New York style
næste indlæg
Rabartertærte med vaniljecreme

DER ER MANGE FLERE FRISTELSER

Nem pastaret

Maskeret blomkål

Lasagne

Hjemmelavet guf

Græsk kartoffelsalat

Citronfromage

Stegt flæsk i ovn

Persillesovs

Agurkesalat

Kartoffelsalat

Bulgursalat med rodfrugter og bacon

Barbecue marinade

Har du gode tip eller råd til andre? Annuller besvarelse

Gem mine oplysninger i denne browser til næste gang jeg ønsker at komme med en kommentar.

* Ved at indsende en kommentar bekræfter du samtidig, at du er indforstået med vores persondatapolitik, og at du til enhver tid kan få slettet eller oplyst de indsendte data vi har liggende på bloggen.

Mest populære indlæg

  • 1

    Bønnesalat med bacon

    16. marts 2015
  • 2

    Daim islagkage

    14. marts 2015
  • 3

    Vegetarfrikadeller

    28. januar 2015
  • 4

    Fyldte peberfrugter med oksekød

    23. marts 2015

Seneste indlæg

  • Nem pastaret

    12. august 2018
  • Maskeret blomkål

    5. august 2018
  • Lasagne

    2. august 2018
  • Hjemmelavet guf

    28. juli 2018

Annonce

Det gode liv

Det gode liv

Jeg hedder Thomas, og det er mig der står bag bloggen "Det gode liv". Jeg elsker at lave mad og nyde et godt glas vin, og hvorfor ikke gøre det med god samvittighed. Jeg vil gerne dele min store passion for madlavning med dig, og vil løbende servere en bred palette af lækre opskrifter her på bloggen, som alle bidrager til "det gode liv", som du bør nyde med god samvittighed.

Instagram.

  • Nem pastaret på 20 minutter. Masser af sprødstegt bacon og persille. Mums. #pasta #pastaret #nemaftensmad #billigmad #billigaftensmad #aftensmad #italienskmad #spaghetti #foodie #madblog #madblogger #spaghettiret #hverdagsmad https://udbye.dk/nem-pastaret/
  • Maskeret blomkål - ægte 80’er klassiker, hvor mødrene anvendte skåneærmer. #maskeretblomkål #blomkål #forret #gæstemad #madblog #madblogger #foodie #sundmad #nemmad #aftensmad https://udbye.dk/maskeret-blomkaal/
  • Lasagne. Slowfood. Fastfood. Valget er dit. Himmelsk opskrift på lækker klassisk lasagne med bechamelsauce. #lasagne #nemaftensmad #billigaftensmad #aftensmad #italienskmad #madblog #madblogger #foodie #foodiegram #foodies #bechamelsauce #hverdagsmad https://udbye.dk/lasagne/
  • Hjemmelavet guf til sommerens isvafler og andre isdesserter. Opskriften på guf der gør enhver sprød vaffel blød i knæene ... #guf #gufogkugler #hjemmelavetguf #hjemmelavetis #is #isvaffel #sommerhygge #detgodeliv https://udbye.dk/hjemmelavet-guf/
  • Græsk kartoffelsalat - universalsalaten til sommerens mange grillmåltider 😋 #græskkartoffelsalat #græskmad #madblogger #madblog #sommersalat #salat #kartoffelsalat #grillmad #grilltid #sundmad https://udbye.dk/graesk-kartoffelsalat/
  • #citronfromage. Panna cotta al limone. Flødebudding med citron. #mormordessert #mormormad. Kært barn har mange navne. Super forfriskende sommerdessert med herlig syrlig sødme. #dessert #citronfromage #madblog #madblogger #fromage #pannacottaallimone #sommerdessert https://udbye.dk/citronfromage/
  • Aftenhygge på 1. række i oversøisk selskab med Old Vine Grenache 2014 fra fantastiske #longhopwines hos @atomwine_vin. #grenache #godevinoplevelser #atomwine #longhopwines #australskvin #vintilbud #godvin #vin #rødvin #grillvin
  • Danmarks nationalret numero uno - #stegtflæsk med #persillesovs. Boblende sprøde svær - bondekost på største klinge. #madblogger #madblog #billigaftensmad #mormormad #gammeldagsmad #stegtflæsk #stegtflæskmedpersillesovs #detgodeliv #mormormad #bondekost #instafood #instafoodie https://udbye.dk/stegt-flaesk-i-ovn/

Oplev “Det gode liv” på Facebook

Facebook

Bliv inspireret til nye madoplevelser direkte i din indbakke

Kategorier

  • Bagværk
  • Billig aftensmad
  • Desserter
  • Forretter
  • Hovedretter
  • Lækker aftensmad
  • Madopskrifter
  • Nem aftensmad
  • Salater og tilbehør
  • Sund aftensmad
  • Test af køkkenudstyr
  • Vegetarretter

Bliv inspireret til nye madoplevelser på Instagram

  • Nem pastaret p 20 minutter Masser af sprdstegt bacon oghellip
  • Maskeret blomkl  gte 80er klassiker hvor mdrene anvendte sknermerhellip
  • Lasagne Slowfood Fastfood Valget er dit Himmelsk opskrift p lkkerhellip
  • Hjemmelavet guf til sommerens isvafler og andre isdesserter Opskriften phellip
  • Grsk kartoffelsalat  universalsalaten til sommerens mange grillmltider grskkartoffelsalat grskmadhellip
  • citronfromage Panna cotta al limone Fldebudding med citron mormordessert mormormadhellip
  • Aftenhygge p 1 rkke i oversisk selskab med Old Vinehellip
  • Facebook
  • Instagram
Footer Logo
  • Kontakt
  • Bloggen “Det gode liv”
  • Cookies og persondata

@2018 - Det Gode Liv. Alle rettigheder forbeholdt. Materiale og billeder må ikke anvendes uden tilladelse.

Vi anvender cookies (også fra 3. parter) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem her.

Vitello Tonnato
Powered by GDPR plugin

Cookies og persondata

Det Gode Liv anvender cookies med henblik på at skabe den bedste brugeroplevelse for dig her på siden. Cookies lagres i din browser, og har til formål at genkende dig når du besøger vores hjemmeside igen samt se hvilket indhold du finder mest interessant og anvendeligt. 3. parts cookies anvendes fx i markedsføringsøjemed på Facebook for at vise dig de mest relevante annoncer og budskaber.

Du kan til- eller fravælge de forskellige cookies ved at klikke på fanerne til venstre for dig.

Nødvendige cookies

De mest nødvendige cookies bør være tilvalgt med henblik på at vi kan gemme dine præferencer for cookie-indstillinger til senere brug.

Hvis du deaktiverer denne cookie kan vi ikke gemme dine præferencer. Det har den betydning, at du ved hvert besøg på udbye.dk bliver bedt om at forholde dig til anvendelsen af cookies på hjemmesiden.

3. part cookies

Denne hjemmeside anvender Google Analytics for at indsamle trafikmålinger, og hvilket indhold der er mest populært. Derudover giver det os mulighed for at se brugeradfærden på hjemmesiden, og fra hvilke platforme man tilgår indholdet.

Ved at acceptere denne cookie giver du os mulighed for løbende at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Godkend venligst anvendelsen af de mest nødvendige cookies for at vi kan gemme disse præferencer først.

Cookies og persondata.

Læs mere om cookies og persondata.