Secret Bottles - vintilbud til urimelige lave priser!
Smagekasser leveret til døren - med 100% tilfredshedsgaranti!

Stenalderbrød er ganske enkelt helt fantastisk. Det ser fantastisk ud og smager ikke mindst helt uimodståeligt takket være de lækre ingredienser i form af sunde nødder. Denne opskrift har jeg tilpasset en smule fra den oprindelige opskrift, som den berømte kok Thomas Rode på Kong Hans i tidernes morgen har skabt.

Ikke nok med at et stenalderbrød smager fantastisk, det er også utrolig let at bage. Vi er helt vilde med stenalderbrødet i vores familie og spiser det både som erstatning for rugbrød og som snack. Brødet har også nogle ernæringsmæssige fordele takket være Paleo tankegangen, idet det ikke indeholder mel og dermed kan både glutenallergikere og diabetikere få glæde af dette skønne brød. Og så skader det jo heller ikke, at man får et mere stabilt blodsukker og at det på den lange bane kan være medvirkende til vægttab og generelt bidrage til en sundere livsstil med stenalderbrødet som fast ingrediens i hjemmet.

Tilberedningstid: 10 min.

Ingredienser:

100 gram græskarkerner
100 gram solsikke kerner
100 gram mandler
100 gram hasselnødder
100 gram hørfrø
100 gram sesamfrø
5 stk æg (hele – både blomme og æggehvide)
½ dl. ekstra jomfru olivenolie
2 tsk. strøgen salt

Fremgangsmåde:

Bland alle ingredienserne sammen i en skål – vent med olien som det sidste. Kom massen i en smurt rugbrødsform eller beklæd den med bagepapir – jeg bruger det sidstnævnte, dejligt nemt.
Bag brødet i en time ved 160 grader midt i (forvarmet ovn) og ikke varmluft. Tag brødet ud af formen når de 60 minutter er gået, så det kan køle af.

Holdbarhed:

Vi opbevarer det ved stuetemperatur, hvor det sagtens kan holde sig en 4 dages tid. Opbevarer du brødet i køleskabet, kan det sagtens holde sig 7 dage.

Secret Bottles - vintilbud
Secret Bottles - gode vintilbud