Secret Bottles - vintilbud til urimelige lave priser!
Smagekasser leveret til døren - med 100% tilfredshedsgaranti!

Jeg elsker kød – så er det sagt. Jeg har intet imod vegetarretter og nyder også disse i fulde drag, når jeg får sådanne serveret, men synes til tider, at vegetarmad godt kan gå hen og blive lidt tamt og smagsløst. Af selvsamme grund vil du med garanti ikke finde nogle vegetarretter på min blog, som ikke lever op til mine forventninger til en god vegetarret.

Min kæreste er ikke den store tilhænger af kød, så hun kom forleden hjem med en opskrift hun havde fundet på nettet – på vegetarfrikadeller. Jeg syntes umiddelbart ikke den lød ret interessant, men da hun først gik i gang med ingredienserne og duften af stegte vegetarfrikadeller begyndte at sprede sig i køkkenet, blev jeg meget positivt overrasket.

Ved første mundfuld bliver man meget positivt overrasket over den fylde og lækre smagsoplevelse, som disse frikadeller besidder. Man glemmer helt, at det er frikadeller uden kød, og de får en meget lækker stegeskorpe, som til forveksling kan ligne ganske almindelige frikadeller. Mæthedsfornemmelsen er i top med disse frikadeller og man føler virkelig at man får noget fylde i maven uden at virke oppustet.

Jeg blev og er meget imponeret over disse frikadeller, så her får du opskriften.

Antal personer: 4
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:

  • Ca. 350 gr. gulerødder
  • 2-3 forårsløg
  • 1 bdt. frisk persille
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 knsp. tørret chili
  • Ca. 5 spsk. sesamfrø
  • En lille håndfuld basilikum
  • 5 spsk. hvedemel
  • 5 spsk. rasp
  • 1 dl. mælk
  • 2 æg
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Gulerødderne skrælles og rives groft på et rivejern. Forårsløgene vaskes under koldt vandt og hakkes fint – både den hvide- og grønne del. Persille og basilikum hakkes godt. De forskellige krydderurter og hakkede grøntsager vendes i en skål. Sesamfrø og mel vendes i, hvorefter æg og mælk tilsættes. Raspen tilsættes løbende indtil farsen er fast, men stadigvæk lind og klæbrig.

Form farsen til frikadeller og steg dem 4-5 min. på hver side. Brug olie eller smør og sørg for, at panden og fedtstoffet er godt varmt inden du putter frikadellerne på, så du får en lækker sprød stegeskorpe.

Serveringsforslag:

Til disse dejlige vegetarfrikadeller kan man med rette servere en af familiens favorit salater, spidskålssalaten, er utrolig lækker, frisk og velsmagende.

Secret Bottles - vintilbud
Secret Bottles - gode vintilbud